CookFoodCookFood

Navigation

  • Αρχικη
  • Cookfoodpedia
  • Cooking Guide
    • Μαθήματα Μαγειρικής
      • Μέθοδοι Μαγειρέματος
      • Μέθοδοι Επεξεργασίας Τροφίμων
      • Τρόποι κοπής
    • Τεχνικές
  • Συνταγές
  • Άρθρα και σκέψεις
  • Videos
  • Επικοινωνία

Διεθνής

  • Απόδοση: 4
  • Μερίδες : 2
  • Ώρα μαγειρέματος : 10 Min

Χοιρινό με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος

  • Απόδοση: 2
  • Μερίδες : 2
  • Ώρα μαγειρέματος : 12 Min

Τσιπούρα ποσέ με σάλτσα au vin rouge

  • Απόδοση: 2
  • Μερίδες : 2
  • Ώρα μαγειρέματος : 4 Min

Αυγό ποσέ με μους αβοκάντο και φρυγανισμένο ψωμί

  • Απόδοση: 1
  • Μερίδες : 2
  • Ώρα μαγειρέματος : 5 Min

Σαλάτα με μήλα και vinaigrette βαλσάμικο με καφέ

  • Μερίδες : 2
  • Ώρα μαγειρέματος : 10 Min

Χοιρινό φιλέτο με κρούστα φιστίκι Αιγίνης

  • Απόδοση: 2
  • Μερίδες : 2
  • Ώρα μαγειρέματος : 15 Min

Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα Jack Daniels

← Previous 1 … 29 30 31 … 33 Next →

Πρόσφατα Άρθρα

  • SotoSoto
    Σε όλη την Ινδονησία, το soto είναι γνωστό με διάφορα ονόματα όπως το [...]
  • HarisahHarisah
    Για να συναντήσουμε την Harisah θα πρέπει να ταξιδέψουμε στην Σαουδική Αραβία να [...]
  • KokodaKokoda
    Το Kokoda είναι ένα παραδοσιακό πιάτο που παρασκευάζεται από ωμό ψάρι, εγγενές στην [...]
  • Quiche Lorraine (Κις Λορέν)Quiche Lorraine (Κις Λορέν)
    Quiche Lorraine (Κις Λορέν) ένα όνομα μία ιστορία!! Το Κις Λορέν είναι μία τάρτα με [...]
cookfood-book
thermidometritis
metatropeas-cookfood

Σχετικά με εμάς

Το CookFood είναι ένα website που απευθύνεται σε όλους εσάς, επαγγελματίες και μη, που αγαπάτε την μαγειρική και σέβεστε το καλό φαγητό. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε έναν οδηγό μαγειρικής ο οποίος συντάσσεται από πραγματικούς και ενεργούς επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης.

Subscribe

Πατήστε εδώ για εγγραφή στο Newsletter του CookFood

Αρθρογράφοι

George Anastopoulos

The Cookfood team

Βοηθητικές σελίδες

Οροι χρήσης ιστοσελίδας

Πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

© 2020 cookfood.gr | All Rights Reserved.

Developed with care by Facenet PRO