Γαλλική
Πρόσφατα Άρθρα
Πως ξαλμυρίζεται ο παστός μπακαλιάρος
Ο παστός μπακαλιάρος σύμφωνα με τα έθιμα μας, συνηθίζεται να καταναλώνεται δυο φορές μέσα [...]Dulce de batata
Το Dulce de batata είναι ένα επιδόρπιο που μοιάζει με ζελέ. Το αξιοπερίεργο σε αυτό το [...]Vinsanto (Βίνσαντο)
Καθώς ακούμε τη λέξη Vinsanto (Βίνσαντο), έρχεται αμέσως στο μυαλό μας αυτό το γλυκό [...]Καρπάτσιο (carpaccio)
Η ιστορία του Καρπάτσιο (carpaccio) έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μία ιατρική εντολή μαζί με [...]