CookFoodCookFood

Navigation

  • Αρχικη
  • Cookfoodpedia
  • Cooking Guide
    • Μαθήματα Μαγειρικής
      • Μέθοδοι Μαγειρέματος
      • Μέθοδοι Επεξεργασίας Τροφίμων
      • Τρόποι κοπής
    • Τεχνικές
  • Συνταγές
  • Άρθρα και σκέψεις
  • Videos
  • Επικοινωνία

Γαλλική

  • Μερίδες : 4
  • Ώρα μαγειρέματος : 70 Min

Ρύζι γεμιστό με κοτόπουλο αλα ρεν

  • Ώρα μαγειρέματος : 30 Min

Πατάτες μουσελίν (mousseline)

  • Απόδοση: 1
  • Μερίδες : 4
  • Ώρα μαγειρέματος : 180 Min

Μοσχαρίσια ουρά μπραιζέ με μανιτάρια

  • Μερίδες : 10
  • Ώρα μαγειρέματος : 90 Min

Αρνί Ναβαρέν

  • Μερίδες : 4
  • Ώρα μαγειρέματος : 120 Min

Πάπια ποαλέ

  • Μερίδες : 2
  • Ώρα μαγειρέματος : 3 Min

Σαλάτα Λυοναίζ

1 2 … 15 Next →

Πρόσφατα Άρθρα

  • Ασουρέ (Ashure)Ασουρέ (Ashure)
    Το παρουσιάζουμε με το όνομα Ασουρέ (Ashure) αλλά το συναντάμε και ως Βαρβάρα ή ως το [...]
  • Πως ξαρμυρίζετε ο παστός μπακαλιάροςΠως ξαλμυρίζεται ο παστός μπακαλιάρος
    Ο παστός μπακαλιάρος σύμφωνα με τα έθιμα μας, συνηθίζεται να καταναλώνεται δυο φορές μέσα [...]
  • Dulce de batataDulce de batata
    Το Dulce de batata είναι ένα επιδόρπιο που μοιάζει με ζελέ. Το αξιοπερίεργο σε αυτό το [...]
  • Vinsanto (Βίνσαντο)Vinsanto (Βίνσαντο)
    Καθώς ακούμε τη λέξη Vinsanto (Βίνσαντο), έρχεται αμέσως στο μυαλό μας αυτό το γλυκό [...]
cookfood-book
thermidometritis
metatropeas-cookfood

Σχετικά με εμάς

Το CookFood είναι ένα website που απευθύνεται σε όλους εσάς, επαγγελματίες και μη, που αγαπάτε την μαγειρική και σέβεστε το καλό φαγητό. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε έναν οδηγό μαγειρικής ο οποίος συντάσσεται από πραγματικούς και ενεργούς επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης.

Subscribe

Πατήστε εδώ για εγγραφή στο Newsletter του CookFood

Αρθρογράφοι

George Anastopoulos

Nikos Koutroumanidis

The Cookfood team

Βοηθητικές σελίδες

Οροι χρήσης ιστοσελίδας

Πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

© 2020 cookfood.gr | All Rights Reserved.

Developed with care by Facenet PRO