Φρέσκα ζυμαρικά με μανιτάρια, ρόκα, ντοματίνια και λάδι τρούφας

Υλικά

500γρ. φρέσκα ζυμαρικά

1/2 κρεμμύδι ξερό

250γρ. μανιτάρια λευκά

15 τεμ. ντοματίνια

1 ματσάκι ρόκα

80ml ελαιόλαδο

10ml λάδι τρούφας

Μέθοδος παρασκευής

Βράζουμε τα φρέσκα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια εμινσέ. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση. Πλένουμε τη ρόκα και την κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τα μανιτάρια, προσθέτουμε το κρεμμύδι και στη συνέχεια τα ντοματίνια.

Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά, τη ρόκα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε τα υλικά στο τηγάνι, προσθέτουμε λάδι τρούφας και σερβίρουμε.