Κοτόπουλο σοτέ με λαχανικά γλασέ και σάλτσα βελουτέ
Πατάτες και κολοκύθια παριζιέν με παρμεζάνα και μπέικον
Μοσχαράκι χουνκιάρ

Συνταγές

Τσιπούρα ποσέ με σάλτσα au vin rouge

Τσιπούρα ποσέ με σάλτσα au vin rouge

Η τσιπούρα ποσέ με σάλτσα au vin rouge είναι ένα ιδιαίτερο πιάτο με έντονα στοιχεία. Το ποσάρισμα το κάνουμε στο φούρνο. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε σταθερή θερμοκρασία στο νερό...

Εμφάνιση συνταγής

Αυγό ποσέ με μους αβοκάντο πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί

Αυγό ποσέ με μους αβοκάντο και φρυγανισμένο ψωμί

Αυγό ποσέ με μους αβοκάντο και φρυγανισμένο ψωμί ένα ιδιαίτερο πρωινό με ποικίλους συνδυασμούς γεύσεων. Η φίνα γεύση ενός αυγού ποσέ σε συνδυασμό με το μους αβοκάντο, το γιαούρτι και...

Εμφάνιση συνταγής

Σαλάτα με μήλα και vinaigrette βαλσάμικο με καφέ

Σαλάτα με μήλα και vinaigrette βαλσάμικο με καφέ

Μία σαλάτα με μήλα και vinaigrette βαλσάμικο με καφέ, πιστεύω πως, θα έκανε τη διαφορά στο τραπέζι σας. Αν σας αρέσει η δυνατή γεύση του εσπρέσο, σε συνδυασμό με τα...

Εμφάνιση συνταγής

Κουρ-μπουγιόν για αστακό και γαρίδες

Κουρ-μπουγιόν για αστακό και γαρίδες

Το Κουρ-μπουγιόν για αστακό και γαρίδες είναι το ίδιο με το κουρ-μπουγιόν για ψάρια. Η διαφορά είναι ότι χρησιμοποιούμε ξύδι αντί για λεμόνι. Αφότου βράσει το περνάμε από σινουά. Το...

Εμφάνιση συνταγής

biltong

Biltong

Το biltong είναι ένα ιδιαίτερο σνακ. Η γεύση του είναι αλμυρή και πικάντικη. Στη μαγειρική το χρησιμοποιούμε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί μαζί με ντομάτα. Επίσης ταιριάζει σε σαλάτες, σούπες και...

Εμφάνιση συνταγής

Μπεσαμέλ

Μπεσαμέλ (bechamel)

Η σάλτσα Μπεσαμέλ (bechamel) είναι μία από τις πέντε βασικές σάλτσες. Ανήκει στην κατηγορία ζεστές σάλτσες, παρασκευάζεται φτιάχνοντας πρώτα ένα ρου και προσθέτοντας στη συνέχεια γάλα χλιαρό. Τα μόνα μπαχαρικά...

Εμφάνιση συνταγής