Συνταγές
Πέστο (Pesto) σπανάκι
Το Πέστο (Pesto) σπανάκι είναι μία παραλλαγή του πέστο βασιλικού. Αλλάζοντας το βασικό υλικό (σπανάκι αντί για βασιλικό) και ακολουθώντας την ίδια διαδικασία έχουμε μία σάλτσα ιδαίτερη την οποία μπορούμε να...
Ριζότο μανιταριών
Το ριζότο μανιταριών είναι ένα φαγητό που τα τελευταία χρόνια κοσμεί σχεδόν όλους τους καταλόγους των εστιατορίων. Μπορούμε να το φτιάξουμε με πολλών ειδών μανιτάρια. Συνήθως το βλέπουμε με τα...
Χταπόδι ξυδάτο
Ένας απίθανος ουζομεζές που δεν λείπει από κανένα καλοκαιρινό τραπέζι είναι το χταπόδι ξυδάτο. Φιγουράρει στους περισσότερους καταλόγους των εστιατορίων με θαλασσινά. Το χταπόδι είναι ένα προιόν αρεστό σε πολύ...
Μαϊντανοσαλάτα
Μία πληθώρα υλικών συνεργάζονται μεταξύ τους ώστε να δημιουργήσουν τη μαϊντανοσαλάτα. Μία σαλάτα με κρεμώδη υφή την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ως spread σε κάποια μπρουσκέτα ή ως ντιπ...
Ζύμη για κρέπες
Έξι υλικά, μία μπασίνα, ένα φουέ, ανακάτεμα και η ζύμη για κρέπες είναι έτοιμη. Ακριβώς έτσι είναι, τόσο εύκολη. Σας προτείνουμε μετά το ανακάτεμα να περάσετε από ένα σινουά το...
Ζωμός Κοτόπουλο (Fond Chicken)
Ο ζωμός κοτόπουλο ή αλλιώς φον κοτόπουλο είναι ένας από τους πιο βασικούς όρους στη σύγχρονη μαγειρική. Φτιάχνοντας ένα δυνατό, γευστικό ζωμό μπορείτε στη συνέχεια να τον χρησιμοποιήσετε για να...
Πρόσφατα Άρθρα
- Ponzu, ένα γευστικό ιαπωνικό καρύκευμαΤο Ponzu είναι μια παραδοσιακή ιαπωνική σάλτσα με πικάντικη και εσπεριδοειδή γεύση, η [...]
- Miročki SirΤο Miročki sir είναι ένα είδος παραδοσιακού σέρβικου τυριού το οποίο προέρχεται από την [...]
- Πίτα με μούρα Saskatoon (Saskatoon berry pie)Η πίτα με μούρα Saskatoon είναι ένα παραδοσιακό καναδικό επιδόρπιο που παρασκευάζεται από [...]
- DarabaΤο Daraba είναι ένα παραδοσιακό αφρικανικό πιάτο, ιδιαίτερα δημοφιλές στο Μάλι, στο Τσαντ [...]