Σπαγγέτι με γαρίδες και σάλτσα μπίσκ
Τσιπς πατάτας
Τάρτα κοτόπουλο με μανιτάρι και σπανάκι

Συνταγές

Αυγά μολέ (mollets) ή μελάτα

Αυγά μολέ (mollets) ή μελάτα

Τα Αυγά μολέ (mollets) ή μελάτα όπως τα α λα κοκ και τα ντυρ ανήκουν στην κατηγορία βραστά αυγά με τσόφλι. Σερβίρονται συνήθως με το τσόφλι, εκτός και αν ο...

Εμφάνιση συνταγής

αυγά ντυρ

Αυγά ντυρ (durs)

Τα αυγά ντυρ όπως τα α λα κοκ και μολέ ανήκουν στην κατηγορία βραστά αυγά. Τα συναντάμε σχεδόν σε όλους τους πρωινούς μπουφέδες των ξενοδοχείων. Σερβίρονται με το τσόφλι αφήνοντας...

Εμφάνιση συνταγής

Αυγά α λα κοκ βραστά

Αυγά α λα κοκ (a la cocque) (ελαφρώς ψημένα)

Τα αυγά α λα κοκ (a la cocque) ανήκουν στην κατηγορία ”αυγά βραστά” μαζί με τα μολέ και τα ντυρ. Σερβίρονται κυρίως σε πρωινά χωρίς όμως να αποκλείουμε τα brunch....

Εμφάνιση συνταγής

Κίμτσι (kimchi)

Κίμτσι (kimchi)

Το Κίμτσι (kimchi) είναι ένα παραδοσιακό φαγητό της Νότιας Κορέας. Αποτελείται από λαχανικά με το βασικότερο να είναι το κινέζικο λάχανο. Η πικάντικη γεύση του οφείλεται στις καυτερές πιπεριές αλλά...

Εμφάνιση συνταγής

Ποπιέτα λαβράκι

Ποπιέτα λαβράκι, κόκκινες φακές και σάλτσα πορτοκαλιού

Η ποπιέτα είναι μία τεχνική στην οποία ρολάρουμε ένα φιλέτο ψαριού, κοτόπουλου, κ.τ.λ. Ανάλογα με τον τρόπο μαγειρέματος αποφασίζουμε αν θα αφαιρέσουμε το δέρμα ή όχι. Συνήθως όταν θέλουμε να...

Εμφάνιση συνταγής

σουφλέ μπρόκολο

Σουφλέ μπρόκολο

Το σουφλέ μπρόκολο είναι μία Γαλλική συνταγή με εξαιρετική φίνα γεύση. Αυτό το θρυλικό Γαλλικό φαγητό αποτελείται από τυριά, μαρέγκα και σάλτσα μορνέ. Το μπρόκολο όπως και άλλα λαχανικά αφήνουν...

Εμφάνιση συνταγής