Συνταγές

Μοσχαρίσιο συκώτι με Τεντούρα και πατάτες σκαστές
Μοσχαρίσιο συκώτι με Τεντούρα και πατάτες σκαστές. Όπως θα έχετε καταλάβει, το συγκεκριμένο κρέας είναι από τα αγαπημένα μας εδώ στο cookfood.gr. Πόσο μάλλον όταν το συνδυάζουμε με ένα από...

Αντάνα Κεμπάπ με χειροποίητες πίτες
Σήμερα θα σας δείξουμε πως φτιάχνουμε Αντάνα κεμπάπ!! Αρχικά ποια είναι η διαφορά του από το κλασικό κεμπάπ; Το αντάνα κεμπάπ είναι πικάντικο σε σχέση με το κλασικό κεμπάπ. Για...

Τάρτα Τατέν (Tarte Tatin)
Η τάρτα Τατέν (Tarte Tatin) είναι ένα επιδόρπιο που ξεκίνησε τον γαστρονομικό του δρόμο πριν από δύο αιώνες. Υπεύθυνες για αυτό το διαχρονικό γλυκό είναι δύο αδερφές από την Γαλλία,...

Ριζότο με γαρίδες
Ριζότο με γαρίδες είναι η γευστική πρόταση της ημέρας!!! Για να έχουμε όμως ένα γευστικό και πετυχημένο ριζότο γαρίδας χρειαζόμαστε τον ανάλογο ζωμό. Όπως και σε όλα τα ριζότα έτσι...

Ζωμός γαρίδας
Ο ζωμός γαρίδας είναι το βασικό στοιχείο για να πετύχουμε μία τέλεια γαριδομακαρονάδα και ένα γευστικό ριζότο γαρίδας. Για να φτιάξουμε ζωμό γαρίδας χρειαζόμαστε τα κεφάλια και τις καρκάσες από...

Συκώτι μοσχαρίσιο με σουμάχ και πάπρικα
Το συκώτι μοσχαρίσιο με σουμάχ και πάπρικα δίνει μία διαφορετική νότα στο τραπέζι σας. Για να πετύχουμε όμως το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αυτό το γευστικό πιάτο, θα πρέπει να...
Πρόσφατα Άρθρα
Μανγκοστίν (mangosteen)
Τα τροπικά φρούτα μανγκοστίν (mangosteen) καλλιεργούνται άφθονα στην Ταϊλάνδη. Ευδοκιμούν [...]Το κάπνισμα των τροφίμων
Το κάπνισμα των τροφίμων είναι μια μέθοδος παρασκευής τροφίμων που είναι δύσκολο να την [...]Πανέ αλ ανγκλέζ (Paner à l’anglaise)
Με τον όρο πανέ αλ ανγκλέζ (Paner à l’anglaise) περιγράφουμε τη διαδικασία με την [...]Το χέρι του Βούδα (Buddha’s hand)
Το χέρι του Βούδα (Buddha’s hand) είναι ένα ξεχωριστό φρούτο της οικογένειας των κίτρων. [...]