Σπάτουλα μαρίζ

Σπάτουλα μαρίζ

Η σπάτουλα μαρίζ είναι ένα εργαλείο απαραίτητο σε κάθε κουζίνα και ζαχαροπλαστείο.

Το υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένη είναι το πολυπροπυλένιο. Πρόκειται για ανακυκλώσιμο πλαστικό το οποίο είναι εύκαμπτο, άθραυστο και ανθεκτικό στα χτυπήματα.

Το χαρακτηριστικό της είναι ότι μπορεί να προσαρμόζεται σε οποιουδήποτε σχήματος μπολ και με μεγάλη ευκολία να μαζεύει το υλικό που υπάρχει μέσα αλλά και στα τοιχώματά του.

Οι θερμοκρασίες όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί η σπάτουλα μαρίζ κυμαίνονται από -25°C έως και +95°C.

Τα μεγέθη της ποικίλουν δίνοντας τη δυνατότητα στον επαγγελματία να επιλέξει εκείνη που χρειάζεται ανάλογα με τη δουλειά που έχει.

Το χρησιμοποιούμε για να ανακατεύουμε, να στρώνουμε και να αφαιρούμε από την μπασίνα διάφορα κρεμώδη μείγματα. Κάποια από αυτά τα μείγματα μπορεί να είναι μία ζύμη για κέικ, διάφορες κρέμες ζαχαροπλαστικής, γλάσο και πολλά άλλα.

Πλένεται πολύ εύκολα είτε στο χέρι είτε σε πλυντήριο και δεν κρατάει υπολείμματα.

Subscribe

Πατήστε εδώ για εγγραφή στο Newsletter του CookFood

Comments are closed.