Το πιπέρι bourbon Μαδαγασκάρης αποτελείται απο ξυλώδες καφεκόκκινους κόκκους, με ιδιαίτερο άρωμα.
Είναι ένα αρκετά καυτερό πιπέρι, ενώ όσο μένει στον ουρανίσκο αφήνει νότες εσπεριδοειδών.
Το πιπέρι bourbon Μαδασκάρης ταιριάζει κυρίως σε αρνί και σε κυνήγια
Μπορούμε όμως να το χρησιμοποιήσουμε και σε άλλα φαγητά όπως σούπες, ψάρια και αυγά.
Αιώνες τώρα βρίσκεται στην κουλτούρα των κατοίκων της Μαδαγασκάρης και χρησιμοποιείται σε θαλασσινές συνταγές.
Συνδιάζεται άψογα με σοκολάτα
Κάποτε το πιπέρι bourbon Μαδαγασκάρης ήταν ένα εξαιρετικά σπάνιο μπαχαρικό
Πλέον είναι ένα βασικό μπαχαρικό για τους εφευρετικούς μάγειρες
Comments are closed.