Οι μπαλοτίνες έχουν το σχήμα μπάλας ή μακριού λουκάνικου.
Η μπαλοτίνα φτιάχνεται απο ένα μους με το βασικό υλικό του να της δίνει και την ονομασία.
Η δαδικασία που ακολουθείτε είναι, το μους το τυλίγουμε σε μια μεμβράνη και το βράζουμε ή το ψήνουμε στον ατμό.
Αν θέλουμε να χρωματίσουμε το μους προσθέτουμε παντζάρι, πουρέ από σπανάκι, πουρέ καρότου ή οτιδήποτε βρώσιμο μπορεί να χρωματίσει το μους.
Σχετικά Cookfood Team Οι συνεργάτες μας στο cookfood.gr είναι βασικοί συντελεστές στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε έναν οδηγό μαγειρικής, ένα πρακτικό εγχειρίδιο στρατηγικής, γνώσης και τακτικής που μιλάει τη γλώσσα της κουζίνας και θα σας είναι χρήσιμο στην όποια ενασχόλησή σας με το φαγητό.
Όλο το team του site είναι εξοικειωμένο, με ποικίλες ιδέες, αντιλήψεις, πρακτικές και διαδικασίες που επικρατούν και εφαρμόζονται στον χώρο της εστίασης.
Είναι οι δικοί μας αφανείς ήρωες!
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί