Το μαύρο καλαμπόκι περιλαμβάνεται στα πιο παράξενα λαχανικά του κόσμου.
Καλλιεργείτε στην περιοχή των Άνδεων και στις ακτές του Περού.
Έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Είναι γεμάτο φαινολικές ουσίες, ανθοκυανίνες και έχει μεγάλο αντιοξειδωτικό χαρακτήρα. Έχει ελάχιστες θερμίδες.
Αλεύρι από μαύρο καλαμπόκι Όταν αλεστεί θα πάρουμε ένα ιδιαίτερο σε χρώμα αλεύρι με το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε ψωμί, cupcakes, κ.α.
cupcakes από αλεύρι μαύρου καλαμποκιού Στην μαγειρική χρησιμοποιείται σε σαλάτες, βραστό αλλά και στη σχάρα.
Σχετικά Cookfood Team Οι συνεργάτες μας στο cookfood.gr είναι βασικοί συντελεστές στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε έναν οδηγό μαγειρικής, ένα πρακτικό εγχειρίδιο στρατηγικής, γνώσης και τακτικής που μιλάει τη γλώσσα της κουζίνας και θα σας είναι χρήσιμο στην όποια ενασχόλησή σας με το φαγητό.
Όλο το team του site είναι εξοικειωμένο, με ποικίλες ιδέες, αντιλήψεις, πρακτικές και διαδικασίες που επικρατούν και εφαρμόζονται στον χώρο της εστίασης.
Είναι οι δικοί μας αφανείς ήρωες!
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί