Το κινέζικο λάχανο προέρχεται από την Κίνα. Στην αγορά υπάρχει όλο το χρόνο αλλά η εποχή του είναι τους χειμερινούς μήνες.
Κινέζικο λάχανοΕίναι τραγανό στη βάση του και μαλακό στις άκρες του.
Χρησιμοποιείται κυρίως σε σαλάτες.
Στην μαγειρική χρησιμοποιείται ως τύλιγμα σε όστρακα και χοιρινό κρέας αλλά και σε σούπες. Επίσης είναι βασικό υλικό για τη γέμιση των spring rolls.
Στην Κορεάτικη κουζίνα είναι το κύριο συστατικό του εθνικού πιάτου Κίμτσι (kimchi).
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί