Οι καρκάσες είναι το οστεώδες τμήμα των ζώων.
Τον όρο αυτό συνήθως τον χρησιμοποιούμε για τα πουλερικά.
Με τις καρκάσες παρασκευάζουμε ζωμούς τους οποίους τους χρησιμοποιούμε για σάλτσες, σούπες κ.τ.λ.
Οι καρκάσες είναι το οστεώδες τμήμα των ζώων.
Τον όρο αυτό συνήθως τον χρησιμοποιούμε για τα πουλερικά.
Με τις καρκάσες παρασκευάζουμε ζωμούς τους οποίους τους χρησιμοποιούμε για σάλτσες, σούπες κ.τ.λ.
Πατήστε εδώ για εγγραφή στο Newsletter του CookFood
Το CookFood είναι ένα website που απευθύνεται σε όλους εσάς, επαγγελματίες και μη, που αγαπάτε την μαγειρική και σέβεστε το καλό φαγητό. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε έναν οδηγό μαγειρικής ο οποίος συντάσσεται από πραγματικούς και ενεργούς επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης.
Πατήστε εδώ για εγγραφή στο Newsletter του CookFood
George Anastopoulos
The Cookfood team
© 2020 cookfood.gr | All Rights Reserved.
Developed with care by Facenet PRO
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί