Καρέ (dice)

Καρέ (dice)

Με τον όρο Καρέ (dice) εννοούμε τον τρόπο κοπής κυρίως λαχανικών. Με το μαχαίρι μας κόβουμε κύβους άλλοτε μικρούς και άλλες φορές πιο μεγάλους.

Οι διαστάσεις διακρίνονται σε 3 κατηγορίες

  • μικρό καρέ (small dice) 0,5 X 0,5cm
  • μέτριο καρέ (medium dice) 1,5 X 0,5cm
  • μεγάλο καρέ (large dice) 0,5 X 0,5cm

Τον όρο καρέ μπορούμε ακόμα να τον συναντήσουμε με τις λέξεις ζαράκια ή κύβους.

Subscribe

Πατήστε εδώ για εγγραφή στο Newsletter του CookFood

, ,

Comments are closed.