Με τον όρο Καρέ (dice) εννοούμε τον τρόπο κοπής κυρίως λαχανικών. Με το μαχαίρι μας κόβουμε κύβους άλλοτε μικρούς και άλλες φορές πιο μεγάλους.
Οι διαστάσεις διακρίνονται σε 3 κατηγορίες
μικρό καρέ (small dice) 0,5 X 0,5cm μέτριο καρέ (medium dice) 1,5 X 0,5cm μεγάλο καρέ (large dice) 0,5 X 0,5cm Τον όρο καρέ μπορούμε ακόμα να τον συναντήσουμε με τις λέξεις ζαράκια ή κύβους.
Σχετικά Cookfood Team Οι συνεργάτες μας στο cookfood.gr είναι βασικοί συντελεστές στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε έναν οδηγό μαγειρικής, ένα πρακτικό εγχειρίδιο στρατηγικής, γνώσης και τακτικής που μιλάει τη γλώσσα της κουζίνας και θα σας είναι χρήσιμο στην όποια ενασχόλησή σας με το φαγητό.
Όλο το team του site είναι εξοικειωμένο, με ποικίλες ιδέες, αντιλήψεις, πρακτικές και διαδικασίες που επικρατούν και εφαρμόζονται στον χώρο της εστίασης.
Είναι οι δικοί μας αφανείς ήρωες!
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί