Εμινσέ

Εμινσέ (emince)

Με τον όρο εμινσέ εννοούμε τον τρόπο κοψίματος λαχανικών σε λεπτές φέτες και σε σχήμα μισοφέγγαρου.

Τις περισσότερες φορές το συναντάμε στο κρεμμύδι, στο καρότο και στο αγγούρι.

Τον τρόπο αυτό τον χρησιμοποιούμε σε φαγητά που θέλουμε να φαίνονται τα υλικά τους. Για παράδειγμα οι μελιτζάνες ιμάμ μπαιλντί ή τα φασόλια γίγαντες είναι κάποια από αυτά.

Subscribe

Πατήστε εδώ για εγγραφή στο Newsletter του CookFood

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί