Με τον όρο γκλας (glace) εννοούμε το ρεντιξιόν ανοιχτόχρωμων ή σκουρόχρωμων ζωμών για αρκετές ώρες.
Σκοπός μας είναι να συμπυκνωθούν πολύ και να προκύψει ένα παχύρρευστο μείγμα.
Όταν το μείγμα αυτό παγώσει παίρνει τη μορφή ζελέ.
Με τον όρο γκλας (glace) εννοούμε το ρεντιξιόν ανοιχτόχρωμων ή σκουρόχρωμων ζωμών για αρκετές ώρες.
Σκοπός μας είναι να συμπυκνωθούν πολύ και να προκύψει ένα παχύρρευστο μείγμα.
Όταν το μείγμα αυτό παγώσει παίρνει τη μορφή ζελέ.
Πατήστε εδώ για εγγραφή στο Newsletter του CookFood
Το CookFood είναι ένα website που απευθύνεται σε όλους εσάς, επαγγελματίες και μη, που αγαπάτε την μαγειρική και σέβεστε το καλό φαγητό. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε έναν οδηγό μαγειρικής ο οποίος συντάσσεται από πραγματικούς και ενεργούς επαγγελματίες στον κλάδο της εστίασης.
Πατήστε εδώ για εγγραφή στο Newsletter του CookFood
George Anastopoulos
The Cookfood team
© 2020 cookfood.gr | All Rights Reserved.
Developed with care by Facenet PRO
Comments are closed.