Τα αυγά μολέ (mollets) ανήκουν στην κατηγορία των βραστών αυγών όπως τα α λα κοκ και τα ντυρ.
Είναι αυγά μελάτα με σφιχτό ασπράδι και κρεμώδες κρόκο. Τα βράζουμε από 5 έως 7 λεπτά, ανάλογα με το πόσο υδαρές θέλουμε τον κρόκο.
Τα συναντάμε σε μπουφέδες ξενοδοχείων και σε εστιατόρια τα οποία έχουνε brunch.
Όπως και τα ντυρ έτσι και τα μολέ ταιριάζουν σε σάντουιτς και σε σαλάτες.
Τα αυγά μολέ (mollets) συνδυάζονται και σε σούπες
Πριν καταναλωθεί σας συμβουλεύουμε να του προσθέσετε νιφάδες αλατιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Bourbon Μαδαγασκάρης
Δείτε τη συνταγή εδώ
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί