Το αραρούτι είναι ρίζα ενός τροπικού φυτού με το ίδιο όνομα.
Χρησιμοποιείται ως άλευρο ή ως πηκτικό σε μορφή σκόνης.
Όταν αναμιχτεί με άλλα τρόφιμα παραμένει καθαρό και δεν θολώνει το παρασκεύασμα.
Είναι ιδιαίτερα ευκολόπεπτο.
Στη μαγειρική αξιοποιείται σε σούπες με βασική τη σούπα φάβας. Το αραιώνουμε σε κρύο γάλα και στη συνέχεια το προσθέτουμε στη σούπα.
About Cookfood Team Οι συνεργάτες μας στο cookfood.gr είναι βασικοί συντελεστές στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε έναν οδηγό μαγειρικής, ένα πρακτικό εγχειρίδιο στρατηγικής, γνώσης και τακτικής που μιλάει τη γλώσσα της κουζίνας και θα σας είναι χρήσιμο στην όποια ενασχόλησή σας με το φαγητό.
Όλο το team του site είναι εξοικειωμένο, με ποικίλες ιδέες, αντιλήψεις, πρακτικές και διαδικασίες που επικρατούν και εφαρμόζονται στον χώρο της εστίασης.
Είναι οι δικοί μας αφανείς ήρωες!
Comments are closed.