Αραρούτι

Αραρούτι (arrowroot)

Το αραρούτι είναι ρίζα ενός τροπικού φυτού με το ίδιο όνομα.

Χρησιμοποιείται ως άλευρο ή ως πηκτικό σε μορφή σκόνης.

Όταν αναμιχτεί με άλλα τρόφιμα παραμένει καθαρό και δεν θολώνει το παρασκεύασμα.

Είναι ιδιαίτερα ευκολόπεπτο.

Στη μαγειρική αξιοποιείται σε σούπες με βασική τη σούπα φάβας. Το αραιώνουμε σε κρύο γάλα και στη συνέχεια το προσθέτουμε στη σούπα.

Subscribe

Πατήστε εδώ για εγγραφή στο Newsletter του CookFood

,

Comments are closed.