Αναδευτήρας, αυγοδάρτης ή σύρμα όπως λέμε στην καθομιλουμένη.
Ένας αναδευτήρας βοηθά να «χτυπάμε» αυγά, είτε τους κρόκους είτε τα ασπράδια, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε το μίξερ.
Επίσης χρησιμοποιούμε αναδευτήρα στη μαγειρική για σάλτσες και σούπες, ενώ στην ζαχαροπλαστική σε μους, σε κρέμες και γενικά σε οποιαδήποτε παρασκευή χρειάζεται ανάδευση.
Στην επαγγελματική κουζίνα ο αναδευτήρας είναι γνωστός με το όνομα φουέ.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε στη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Το κατάλαβα !Όχι
Comments are closed.